SZAKÁLL IGAZÍTÁS ÉS SZAKÁLLFESTÉS

hogy az összhatás valóban kifogástalan legyen.

Egyre több férfi körében lesz népszerű kortól függetlenül a szakáll viselése, ami Magyarországon is divatkorszakát éli és bizony nem mindegy, hogy milyen fazon mellett döntünk. A szakáll típusát tekintve lehet egészen rövid, félhosszú vagy hosszú. A fej és az arc formája a szakállnál is meghatározó tényező.

Nézzük melyik arcformához,
milyen szakáll illik?

Szakáll

HOSSZÚKÁS ARCHOZ

Keskeny áll társul ehhez az arcformához, amihez a Balbo fazon tökéletesen illik. Nem véletlen, hogy ez az egyik legjobban felkapott fazon, hiszen több világsztár is évek óta népszerűsíti. Kihangsúlyozhatod vele az arcod előnyösebb részeit, de tudnod kell, hogy folyamatos igazítást igényel, ha jól ápolt külsőt szeretnél magadnak.

Szakáll

KEREK ARCHOZ

Kerek arc, kerek áll, jól áll neked a körszakáll. A szakállak között ez a legegyszerűbb, mondhatni örök divatú szakáll. Amennyiben ezt a fazont választod és rendben is tartod, biztosra veheted, hogy nem lesz gond a kinézeteddel.

Szakáll

OVÁLIS ARCHOZ

A körszakállal ez a típus is nyugodtan próbálkozzon, de a kecskeszakáll is jó választás lehet számodra. Természetesen nem arra a kecskeszakállra gondolunk, ami hosszúra nőtt tincsenként lóg az álladon, hiszen ez a fazon is többféle változatban létezik már, köszönhetően a borbélyok kreativitásának.

Szakáll

SZÖGLETES ARCHOZ

A kiterjedt kecskeszakáll, amit “hollywoodi” szakállként is emlegetnek, a hozzád illő fazon, de nyugodtan próbáld ki az oldalszakállt is, szinte biztos, hogy jól fog állni.

Természetesen rengeteg féle szakáll fazon létezik még a fent említetteken kívül, és a paletta folyamatosan bővül. A legegyszerűbbtől a legextrémebbig mindegyikkel szembe találkozhatunk.

Borbélyaink segítenek neked megtalálni a hozzád legjobban illő fazont, alapul véve az arc- és fejformádat, a stílusodat, az arcszőrzeted erősségét, sűrűségét, a munkádat és persze a te elképzeléseidet is.Lehetőséged van megváltoztatni arcszőrzeted színét is. Amennyiben azt szeretnéd, hogy szakállad színe harmonizáljon a hajszíneddel, akkor a szakállfestés a jó megoldás számodra. A szolgáltatásunk végén professzionális szakállápoló olajokkal, waxokkal és balzsamokkal formázzuk meg arcszőrzetedet igény szerint, mely a modern, stílusos férfi megjelenését fogja biztosítani neked.

Mindegy, hogy melyik típusba tartozol, ha igényes szakállt szeretnél viselni, azt bizony kötelező folyamatosan nyírni, igazítani, ápolni ahhoz, hogy megjelenésed makulátlan legyen.

MIBEN KÜLÖNLEGES EGY EREDETI
BARBERTRUCK BORBÉLYÉLMÉNY?

…hogy erre a kérdésre választ kaphass,

személyesen kell átélned az élmény minden egyes pillanatát!

s