HAJFESTÉS – ŐSZHAJFEDÉS

ha szereted a hajszínedet is rendben tudni

A hajfestés, őszhajfedés manapság a férfiaknál is természetes, hiszen nem mindenki szereti az őszülő vagy teljesen ősz hajat, hanem csak egyszerűen szereti követni az aktuális hajszín divatot.

A kor nem feltétlenül játszik szerepet abban, ha változtatni szeretnél hajad színén. Lehetsz fiatal vagy idősebb, a döntés a tiéd, mi pedig állunk a rendelkezésedre. A fiatalabb  férfi generáció  képviselői a legkülönfélébb színű hajakat festetik maguknak, és az sem meglepő, ha hajuk színe akár rövid időközönként változik.

Hajfestésnél sokan választják az őszes, ezüstös hajszínt is, ami nagyon divatos lett az utóbbi években.

Amikor úgy érzed, hogy eljött a változás ideje és új hajszínt szeretnél, akkor azt mindenképpen hozzáértő kezekre bízd, mert ha valami balul sül el, azt a hajad bánhatja.

Hajfestés őszhajfedésnél fontos, hogy milyen minőségű és összetételű termékeket használunk. Allergiás reakciót okozhatnak az olcsó és silány termékek, valamint durván roncsolhatják is a hajadat. A BarberTruck–nál professzionális, magas minőségű termékeket használunk.

Milyen nálunk a férfi

HAJFESTÉS, ŐSZHAJFEDÉS?

A személyes találkozás alkalmával  szakképzett borbélyunkkal egyeztettek, hogy melyik szín az ami minden szempontból megfelelő neked. Fontos figyelembe venni a hajad eredeti színét, valamint a minőségét is, mert döntően befolyásolhatják a végeredményt. Borbélyunk ezután a megbeszéltek szerint végzi el a hajfestés folyamatát, neked pedig nincs más dolgod, mint türelmesen várakozni. A hajfestés őszhajfedés után kondícionáló balzsammal ápoljuk a hajadat, majd szárítás után pomádéval formázzuk, hogy a végeredmény teljes és tökéletes legyen.

A szolgáltatás végén te pedig elégedetten szemrevételezheted, hogy a hozzád illő hajszín mennyire megváltoztatta a külsődet. Megújult emberként távozhatsz tőlünk, várva a következő alkalmat nálunk a BarberTruck–ban.

Tapasztald meg az élményt a BarberTrucknál, hogy milyen egy eredeti

FORRÓ TÖRÖLKÖZŐS BOROTVÁLÁS

s