FÉRFI HAJVÁGÁS

A férfi hajvágás szerepe egyre fontosabb,
ha igazán stílusos szeretnél lenni.

Magyarországon is egyre nagyobb teret hódítanak a borbély szalonok, folyamatosan változnak a férfi hajvágás trendjei. Mindegy hogy rövid, félhosszú, vagy hosszú a hajad, számos vágási technika, és trükk áll rendelkezésre, az egyre szélesebb palettájú ápoló és formázó szerek mellett, melyeket mi is előszeretettel használunk, hiszen a te elégedettséged a legfontosabb számunkra.

Az egészen fiatal generációtól a nagypapa korú férfiúig mindenki lehet divatos és stílusos, sőt. Nem mindegy azonban, hogy milyen formájú, fazonú hajat vágunk, hiszen sok-sok tényező befolyásolja a végeredményt. Fontos a fej és az arc formája, az életkor, az öltözködési és az életstílus, a munkakör jellege, a saját egyéni ízlés, vélemény, amit mi mindig figyelembe veszünk.

A hozzád legjobban illő hajstílus fontossága

Előfordul, hogy neked megtetszik egy hajstílus, de sajnos az arckarakteredhez nem lenne előnyös. Szakembereink segítenek neked megtalálni a leginkább hozzád illőt, efelől nyugodt lehetsz. Nézzük, hogy melyik fejformához, melyik férfi hajvágás illik.

Férfi hajvágás,

HA HOSSZÚKÁS AZ ARCOD

Ehhez a típushoz leginkább a rövid vagy maximum félhosszú haj az ideális, ami a fejtetőn és oldalt nagyjából egyhosszra van vágva. Mivel ehhez az arcformához általában társul a magas homlok, ajánlott a homlokra fésült frufru.

Férfi hajvágás,

HA OVÁLIS AZ ARCOD

Talán ez nevezhető a legideálisabb tipusnak, hiszen szinte mindenféle fazonú haj jól passzol hozzá. Lényeges hogy az arcot szabadon hagyó hajviseletet hordj, mellőzve a frufrut.

Férfi hajvágás,

HA KEREK AZ ARCOD

A kerek arcot ajánlott optikailag nyújtani, emiatt jó ha fent hosszabb, oldalt pedig rövidebb a hajad. Ami mindenképp kerülendő, az a teljesen egyhosszra vágott haj, hiszen a gombóc fej senkinek sem túl előnyös.

Férfi hajvágás,

HA SZÖGLETES AZ ARCOD

Ez a típus leginkább a rövid hajjal mutat jól, ami lehet átmenetes, szintén a fejtetőn hosszabb, oldalt pedig rövidebben hagyott hosszal. Amit biztosan nem ajánlanánk az a nagyon rövid haj, vagy a hosszabb kócosabb hatású frizura.

Mindegy melyik típusba tartozol, segítségünkkel megtalálod a hozzád passzoló stílust, és megmutatjuk hogy professzionális termékeinkkel hogyan érhetsz el igazán jól ápolt, stílusos hatást.

SZAKÁLL STÍLUSOSAN!

Milyen szakáll illik hozzád? Milyen szempontokat szükséges figyelembe venned, ha igazán stílusos szakállt szeretnél?

s