BOROTVÁLÁS

az igényes megjelenésért

Minden férfi életében eljön a nap amikor átéli élete első borotválkozását. Az, hogy ebből valódi élmény lesz vagy sebektől tarkított arc, sok mindenen múlik.

Gyermekként ámulattal néztük ahogy apukánk, nagypapánk borotválkozik és amikor mi is kaptunk az arcunkra a borotvahabból, az nagyon jó móka volt és kicsit felnőttebbnek éreztük magunkat. Akkor még nem is gondoltuk volna, hogy borotválkozni nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

Sok éves tapasztalattal is könnyen megvághatjuk magunkat, ha nem megfelelőek az eszközeink és nincs előkészítve az arcunk borotválás előtt.

A borbély szalonok és a borbély szakma visszatérésének köszönhetően, a borotválás hatalmas fejlődésen ment keresztül és igazi rituálé lett, a mindennapok részeként.

Bizony Urak, ha igazán jól ápoltak, és stílusosak szeretnétek lenni, akkor a borotválás mindennapi tevékenység kell, hogy legyen.

Nézzük milyen a

BOROTVÁLÁS a BarberTruck–nál?

Első és legfontosabb lépésként borbélyunk megállapítja bőröd és arcszőrzeted típusát és kiválasztja az annak megfelelő készítményeket. Lehet extra erős szakállad vagy érzékeny bőröd, professzionális termékeink minden esetben a legjobb megoldást nyújtják.

Ezután borbélyunk bekeni az arcodat egy úgynevezett pre shave termékkel, ami puhítja a bőrödet és a meglévő szőrzetedet, valamint kellemesen hűsítő hatású.

Majd jöhet a borotválás legjobb része, a forró törölköző, ami pár percig fejti ki jótékony hatását. Te közben ellazulhatsz és feltöltődhetsz.

Ezek az előkészületek megkönnyítik  borbélyunk dolgát és garantálják, hogy bőröd nem lesz irritált.

Borbélyunk ez idő alatt fertőtleníti a borotvakést, és előkészíti a borotvahabot. A törölköző levétele után, felkeni a habot, és a megbeszéltek szerint megborotvál téged, a kívánt fazonra. A borotválás végén jöhet az ápoló hatású after shave, majd kölni bárunk kínálatából kiválaszthatod a neked legjobban tetsző illatot.

Így frissen borotválva, jól ápoltan és illatosan megtestesíted a mai modern kor igényes és stílusos férfiját.

A BarberTruck segít neked abban, hogy a borotválás pihentető élmény, és kikapcsolódás legyen számodra, nap mint nap.

Találd meg a hozzád legjobban illő hajstílust és tapasztald meg milyen a BarberTrucknál egy kreatív vagy tradicionális

FÉRFI HAJVÁSÁS

s