BORBÉLYÉLMÉNY

amit minden férfi megérdemel

Felgyorsult, rohanó világunkban, nekünk férfiaknak is szükségünk van egy helyre. Ahol feltöltődünk, ahol tudunk egy jót beszélgetni és ha rövid időre is de letesszük a terheket és megújult emberként távozunk. A  borbélyság és a borbély szalonok újjászületésével, visszatérésével ez a lehetőség számunkra is megadatik.

Ez a régen rendkívül sokoldalú és felelősségteljes szakma, azóta jelentősen megváltozott és átalakult. Ma már “csak“ a férfiak fején és arcán tevékenykedik a borbély mester. Ez persze nem jelenti azt, hogy a felelőssége kisebb lenne. A barber népszerűsége töretlen és folyamatosan nő hazánkban is. Köszönhetően az egyre változatosabb haj és szakáll stílusoknak, valamint a számos professzionális ápoló készítményeknek. Ezáltal a borbélyélmény minden férfi számára elérhető közelségbe került.

Milyen az eredeti BarberTruck

BORBÉLYÉLMÉNY?

Amikor betérsz hozzánk, az olyan érzés lesz számodra, mintha a saját szentélyedbe lépnél be, ahol minden neked, érted van. A BarberTruck mobil borbély szalon belső kialakításánál elsődleges szempont volt a minőség mellett a maximális kényelem.

Ezt a kényelmet garantáljuk a Takara Belmont borbély székkel, ami valódi bőr, ülő és fekvő helyzetbe is állítható, így a nálunk töltött idő biztosan pihentető és felejthetetlen lesz számodra.

Amíg a szuper borbély székben pihensz, addig borbélyunk a megbeszélt szolgáltatás  szerint munkálkodik az arcodon és/vagy a fejeden. Szakértő kezekben vagy, így nyugodtan kikapcsolhatsz és élvezheted a megérdemelt pihenést.

Az igazi relaxációs borbélyélmény elengedhetetlen része, a forró törölközős borotválás, amit ha egyszer kipróbálsz,  biztosan minden alkalommal örömmel fogsz átélni nálunk.

Feltöltődésed részeként vendégünk vagy egy finom kávéra, választhatsz többféle üdítő közül, kimondottan férfiaknak szóló újságokat lapozhatsz és olvashatsz át, miközben jobbnál jobb zenéket hallgathatsz.

ÍGY LESZ SZÁMODRA TELJES AZ EREDETI ÉS UTÁNOZHATATLAN BARBERTRUCK BORBÉLYÉLMÉNY.

Amit biztosan szeretnél a mindennapok folyamán rendszeresen átélni, mert ennyi neked is jár.

Meglepetten és nagy örömmel hallottuk vissza vendégünktől, akit elkisért a kedvese hozzánk, hogy mikor látta mit jelent nálunk a borbélyélmény, akkor csak annyit mondott, hogy arra a fél, egy órára ő is szívesen lenne férfi, mert szeretné átélni a nálunk látottakat. Azt gondoljuk, ez a vélemény mindent elmond szolgáltatásunk minőségéről.

MOST MÁR NINCS IS MÁS HÁTRA, GYERTEK ÉS ÉLJÉTEK ÁT TI IS!

s