APA–FIA HAJVÁGÁS

amit nem lehet elég korán kezdeni.

Férfiként egyik legszebb élmény az életben, ha gyermeked születik. Hatalmas felelősséget vállalsz magadra akkor is, ha gyermeked az „erősebb” nem képviselője. A példamutatás, a valódi értékek átadása, a közös élmények, feladatok, a férfi életre való felkészítés közel sem egyszerű. A gyermek hamar felnő, férfikorba lép, és vállalnia kell ennek a szerepnek minden nehézségét, felelősségét, de természetesen a vele járó pozitívumokat is.

Az együtt töltött idő, a közösen átélt kalandok felejthetetlen emlékekké válhatnak. Ezeknek az emlékeknek a megalapozása már egészen pici korban elkezdődhet, akár egy közös apa—fia hajvágással. Lehet ennek sokan nem tulajdonítanak nagy jelentőséget, pedig bizony van, hiszen a közösen átélt “pasisnapok” közelebb hozhatnak egymáshoz gyermekeddel, és ez a program bizony csak a tiétek.

Nézzük, hogy működik nálunk egy

APA–FIA HAJVÁGÁS?

Időpontegyeztetésnél borbélyunk megkérdezi, hogy hány éves a lurkó és mi az elképzelés a hajával kapcsolatban. Fontos tudni, hogy gyermek hajvágás szolgáltatásunk 8 éves korig vehető igénybe.

Amikor megérkeztek hozzánk, borbélyunk megnézi a hozott “anyagot” és megbeszélitek, hogy ebből mi az, ami ténylegesen megvalósítható, valamint nektek is maradéktalanul megfelelő. Amennyiben ezt is megbeszéltétek akkor kezdődik az Apa–fia hajvágás.

Amíg borbélyunk az apa haját vágja, igazítja, addig a lurkónak lehetősége van rajzolni, színezni, vagy ellesheti a borbély szakma fortélyait.

Amikor apa készen van, akkor jöhet a fiú. Borbélyunknak itt kell igazán leleményesnek lennie, hiszen egy izgő- mozgó, mindenre figyelő kiváncsi gyerkőc haját levágni, igazítani, formázni valódi kihívás, de borbélyunk bátran szembenéz ezzel a feladattal is.

A gyermek biztosan élvezni fogja, hogy mint a nagyok, ő is beleülhet a világ legszuperebb, elektromos, piros színű, valódi bőr, Takara Belmont borbély székébe, mi pedig biztosítunk arról, hogy a fiatalabb generáció képviselője is a megfelelő odafigyelést és bánásmódot kapja tőlünk. A végeredmény pedig garantálja a közös, maradandó borbélyélményt, amit bármikor átélhettek nálunk, újra meg újra. A Ti elégedettségetek a mi örömünk.

Találd meg a hozzád legjobban illő hajstílust és tapasztald meg milyen a BarberTrucknál egy kreatív vagy tradicionális

FÉRFI HAJVÁSÁS

s