2020-01-14 / byBarberTruck

Mórádi Zsolt, tízszeres Kick-Box világbajnok és világcsúcstartó mindennapjai a világban!

Mórádi Zsolt, tízszeres Kick-Box világbajnok és világcsúcstartó mindennapjai a világban!

A BarberTruck az első Magyar Mobil Borbély Szalon, melynek egyik tulajdonosa Mórádi
Zsolt, tízszeres Kick–Box világbajnok és világcsúcstartó. Vele beszélgetünk múltról, jelenről és a jövőbeli tervekről.

 

– Egy rendkívül sikeres sportkarrier után lettél üzletember. Hogy telnek azóta a mindennapjaid és milyennek látod most az életed?

 

Az elmúlt másfél évben eléggé megfordult velem a világ. Befejeztem egy több mint 20 éve tartó aktív sportolással töltött időszakot, ami 8 éves korom óta az életem szerves részévé vált. A heti 8–12 edzés és az átlagosan havi két verseny, komoly felkészüléssel járt. Az edzések megmaradtak heti 4–5 órában, de nagyon hiányzott a versenyzés és az ezzel járó adrenalin, valamint a feszültség levezetése.

 

Egy új fejezetet nyitottam azzal, hogy az üzleti élet felé orientálódtam, ami segített átvészelni ezt az időszakot és megalapozni az egzisztenciámat. Ennek az eredménye lett az, hogy megszületett a BarberTruck ami teljesen egyedi az elsőtől az utolsó csavarig. Külön öröm számunkra, hogy a tulajdonostársaimmal kitalált ötleteink alapján lett megvalósítva a kivitelezés hazai gyártó cég segítségével.

Természetesen a sporttól nem távolodtam el, hiszen már a visszavonulásom előtt foglalkoztam a sportdiplomáciával és úgy érzem, hogy ebben megtaláltam a helyem.
Mára már a WAKO Kick–Box világszövetség sportoló bizottságának az elnöke vagyok, valamint nagykövetként dolgozom a Peace and Sport szervezetében. A világ 2–3 millió Kick–Box sportolóját képviselem az elnökségben.

 

Továbbra is végzem a karitatív munkát, ezzel igyekszem visszaadni mindazt amit az eltelt évek alatt kaptam a sporttól, hiszen ennek is köszönhetem, hogy olyan emberré váltam amilyen ma vagyok.
Munkám megkoronázása volt a decemberi Peace and Sport szervezetnek a fóruma, ahol bemutathattam azt a programot amit a WAKO és a Peace and Sport szervezeten belül folytatok, a menekült gyermekek megsegítéséért Jordániában, valamint a Szír menekült gyermekek megsegítéséért a sporton keresztül. Ezt a munkát szeretném folytatni és bővíteni.

Nagyon örültem annak is, hogy tavaly megkeresett a TV2 egy számomra rendkívül jó egyedi lehetőséggel, amire igent mondtam.
Az Exatlon Hungary nekem tökéletes arra, hogy kamatoztassam a sportban megszerzett tudásomat, illetve egy óriási kalandban vegyek részt aminek igyekszem majd minden percét élvezni és persze visszatér a versenyzés is, ami tényleg nagyon hiányzott az életemből.

 

– Több mint egy éve, hogy megnyitott a BarberTruck. Hogyan összegeznéd az eltelt időt?

 

Valóban decemberben ünnepeltük a BarberTruck megnyitásának első évét. Ez az egy év mondhatni, hogy elröppent és rengeteg minden történt.
Amire a legbüszkébbek vagyunk, hogy sikerült egy nagyon szép vendégkört kiépíteni és a Mom Sportnál megtaláltuk a tökéletes helyünket, ahonnan majd megyünk évközi rendezvényekre és fesztiválokra, hogy népszerűsítsük ezáltal is a borbély szakmát és minél szélesebb körben megismerjék a BarberTruck nevét, szolgáltatásait.
Az üzlet szíve–lelke a tulajdonosokkal együtt az a profi és összetartó borbély csapat aminek köszönhető, hogy az általunk megálmodott projekt sikeresen működik.

Szerencsére megtaláltuk a számunkra megfelelő partnereket is, akikkel könnyen és hatékonyan tudunk együtt dolgozni.

 

– Milyen terveid, terveitek vannak a jövőben?

Eljött az idő, hogy új célokat tűzzünk ki.
Sok minden még nem publikus a terveink közül, de azt elmondhatom, hogy a közeljövőben szeretnénk kihasználni a BarberTruckban és az ehhez hasonló mobil szolgáltatásokban rejlő potenciált.
Ideje előkészíteni a terjeszkedést, egy lehetséges franchise rendszer kialakítását.
Ami számunkra az újdonság erejével hat, hogy nem feltétlenül csak a borbély szolgáltatásban gondolkozunk. Látunk fantáziát a szépségipar egyéb területein belül is mint mobil szolgáltató. A többi a jövő titka.

 

Szerző megjegyzése:

Zsolt időközben megérkezett a Dominikai Köztársaságba és hatalmas sikerrel debütált az Exatlon Hungary műsorban, méltóképp erősítve a Bajnokok csapatát.

Szerző: Jemy

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

HOZZÁSZÓLÁS

s