2019-06-14 / byBarberTruck

Szakáll ami hódít!

Szakáll ami hódít!

Pár héttel ezelőtt szavazást indítottunk két képet mutatva szakállas és borotvált arcú férfiakról a BarberTruck facebook oldalán. Arra voltunk kiváncsiak, hogy hölgy társainknak vajon melyik típus tetszik jobban. Azt gondoltuk nagyjából döntetlen lesz az eredmény, de meglepődve láttuk , hogy torony magasan a szakállas férfit ábrázoló kép lett a nyertes. Ezt a témát szeretnénk most kicsit jobban körüljárni.

kép forrása: insider.com

 

Lássuk csak, hogy is volt ez régebben…mondjuk 20–30–40 évvel ezelőtt és mi a helyzet most?

Ha őszinték akarunk lenni, akkor bizony biztosra mondhatjuk, hogy a borotvált arcú férfit ábrázoló kép lett volna az abszolút nyertes.

Ha egy férfi régen jól ápolt külsővel szeretett volna megjelenni a munkahelyén, vagy egy randevún, vagy csak úgy a hétköznapokban, akkor a reggeli rituálé részeként mindennap megborotválkozott. Sima arccal, after shave–től illatozva lépett ki az utcára és a borosta szinte elképzelhetetlen volt.

Tekintettel arra, hogy nem igazán léteztek akkor még professzionális arc és szőrzet ápoló termékek, a borosta a hölgyek arcával érintkezve nagyon kellemetlen hatást, vagy akár szúró égő fájdalmat és kipirosodott érzékeny bőrt hagyott maga után.

Sok férfi a mai napig borotválkozással indítja a napot, amivel nincs semmi baj, sőt…hiszen több tíz éves jól bevált szokásokon minek is változtatni. És mivel nem vagyunk egyformák, sok férfinak a simára borotvált arc még jobban is áll, a reggeli fáradozás eredményét pedig a hölgyek még ma is értékelik.

De mi a helyzet a szakállal, ami töretlenül halad előre hódító útján és egyre többen bevállalják, kipróbálják, viselik, akár egyszeri alkalommal, vagy hónapokon éveken keresztül. Lehet hagyományos, lehet divatos, lehet a végletekig extrém, egy biztos a szakáll viselése a mai modern kor férfijának olyan eszközévé vált, amivel határozottabb külsőt, karakteresebb arcot, sármosabb férfit varázsolhat magából, szakképzett borbélyok segítségével. Ha pedig ehhez még társul egy hozzáillő hajviselet, akkor az eredmény biztos siker lesz.

A Borbély szakma és a Borbély szalonok visszatérésével óriási fejlődés, megújulás indult útjára, hogy a mai kor férfijaként mindenkinek lehetősége legyen a legjobbat kihozni a külsejéből. A torzonborz, igénytelen és ápolatlan szakáll már a múlté és senkinek sem hiányzik. A gyártó cégek hihetetlen választékkal rendelkeznek a csúcskategóriás szőr és szakáll, valamint bőr ápoló készítmények terén. Ezeknek a segítségével és használatával búcsút inthetünk a durva, szúrós és rendezetlen szakállnak.

A BarberTruck szakképzett borbélyai segítenek abban, hogy te is a hozzád legjobban illő szakáll formát viselhesd ami rendezett, puha, jól ápolt és megújult külsőt nyújt neked.

Ezek után már érthető, hogy a hölgyek többsége miért a szakállas képre adta a voksát.

Gyere a BarberTruck–ba, bízd magad szakértő kezekre, éld át a minőségi készítmények ápoló és relaxáló hatását, legyél merész, viselj szakállt ami hozzád illő és hagyd hogy a hölgyek rád is szavazzanak:)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

HOZZÁSZÓLÁS

s