2019-06-06 / byBarberTruck

2019 férfi haj trendek

2019 férfi haj trendek

Az idei év is bővelkedik a változatos és divatos férfi hajakban, hiszen a tavalyi év nagy sikert aratott fazonjai megmaradtak és tovább fejlődtek, így a variációk száma a csillagos ég. Szakértő borbélyaink segítségével mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő stílust, így nem lehet kifogás az ápolatlan divatja múlt hajra.

Megmutatjuk nektek miből tudtok válogatni és új külsőt kreáltatni ügyes kezű borbélyainkkal.

Wet hairstyle

A nedves hatású haj idén is népszerű  sokak örömére, hiszen túl sok macera nincs vele. A megfelelő hajkencével könnyen és gyorsan kialakítható a most jöttem a zuhany alól hatás, ami hölgyek körében is garantált sikert arat. Lehet rövid, vagy félhosszú, mindkettő jól mutat.

Military

A katonai(military) stílus sikere továbbra is töretlen, szintén sokak kedvence,hiszen ezzel a fazonnal tényleg nem lesz sok dolgod. Vagy egyhosszra vágatod, vagy oldalt rövidebbre, a fejtetőn hosszabbra és kész is. Aki mégis szeretné kicsit feldobni, az egy vagy akár több csíkot is vágathat bele.

Fade

Fadelés minden mennyiségben, aminél csak a fantázia szabhat határt. Az átmenetes haj szinte minden korosztálynál  népszerűvé vált, idén pedig még inkább megmutatja sokoldalúságát.
Lehet rövidebb vagy hosszabb a hajad, változatossága miatt biztosan szeretni fogod. Ha pedig jól ápolt, stílusos szakállt is viselsz hozzá, a siker garantált lesz.

Slick back

Avagy a minden hajszálad a pontos helyén amit egy szélvihar sem kócol össze haj. Ránézésre azt gondolnánk, hogy egy tonna hajfixáló tartja a megfelelő helyen és formában a hajat. Természetesen ez nem így van. Elég egy jó wax, fésű és persze a fejtetőn hosszabbra vágott haj, amit fésülhetsz hátra vagy oldalra tetszésed szerint. A végeredmény önmagáért beszél.

Quiff

Ha valaki ezekből mégsem tudna választani, vagy úgy érzi nem az ő stílusa egyik sem, akkor neki ajánljuk a még mindig divatos kontyot, ami oldalt teljesen kinyírt, a fejtetőn pedig hosszúra hagyott és kontyba tekert hajat formáz, vagy az egyszerűen sokak által “madárfészeknek “(Quiff) titulált fazont, ami leginkább fiatalok körében kedvelt, és idén szintén divatosnak számít…..még.

 

Hair Tattoo

Aki pedig igazán vagány és bevállalós annak ajánljuk a művészi szintre fejlesztett és szintén egyre népszerűbb hajtetoválást. Ha ezt választod biztosan sokan megbámulnak majd az utcán, hátránya azonban, hogy folyamatosan igazíttatnod kell, hisz a haj növekedésével eltűnik a minta, kis hazánkban pedig sok szakemberből még sajnos nem tudsz választani. Azért mutatunk erről is pár képet:)

 

Mint láthatjátok a férfi hajvágás óriási és folyamatosan fejlődő korszakát éli, és már nem mostohaként tartják számon mint régen, így már a hölgyek mellett mi is kedvünkre válogathatunk, hogy a mai kor modern férfijaként a külsőnkkel is egyre inkább ki tudjuk fejezni a saját  egyéni stílusunkat.
Ebben segítséget nyújtanak nektek a BarberTruck szakképzett és kreatív borbélyai, és a csúcsminőségű férfi hajápoló készítményeink.

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

HOZZÁSZÓLÁS

s